Nyíregyháza

1 órája

Ideje elővenni a táncos cipellőket!

Palicz István

A VOX együttes kettőse két helyszínen is szórakoztat októberben

Forrás: Fotó: KM-archív

A jövő hónapban sem pihennek a vármegyeszékhely nyugdíjas szervezetei, szinte minden hétvégére jut egy-egy élő zenés, táncos mulatság Nyíregyházán. Az Alvégesi tánccsoport október 5-én, szombaton 14 órától a Jalla étteremben tart zenés, vacsorás összejövetelt, a jó hangulatról a Hangulat Duó gondoskodik.
A hónap második szombatján a volt konzervgyári dolgozókat tömörítő civil szervezet hirdet szüreti fesztivált 14 órától ugyanitt, a fergeteges hangulatra a VOX együttes a garancia.
Október 19-én délután is muzsikaszótól lesz hangos a Tünde utcai étterem: a nyíregyházi Őszi napfény egyesület zenés, táncos programján Tódik Gábor vállalta a mulattatást.

A hónap utolsó szombatján, 14 órától a Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség rendez élő zenés bált a Campus étteremben, az Antal-lányok (VOX együttes) a hazai retró és mulatós zenék mellett külföldi slágerekkel is kedveskednek majd a közönségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában