Gyógykezelés

2 órája

Berecz András is azt kéri, támogassuk Szofit

A kislánynál, aki korábban legyőzte a leukémiát, év elején diagnosztizálták az agydaganatot.

Szon.hu

Berecz András az előadás után találkozott Szofival

Fotó: Egyetem

Mint ahogy arról beszámoltunk, csütörtökön rendezték meg a III. Őszi Meseegyetemet, amelyen Berecz András Kossuth-díjas előadóművész is előadást tartott. A rendezvényre eljött az agydaganattal küzdő Veres Szofi is, a kislány pedig találkozott is a híres mesemondóval. Nem ez volt az első találkozásuk: tavasszal a nyíregyházi Evangélikus Általános Iskola a Magyar Népmeséért Alapítvánnyal összefogva tartott jótékonysági estet az evangélikus nagytemplomban. Az előadáson az iskola gyermekkórusa mellett Berecz András is fellépett, a bevételt pedig a kórus tagjaként éneklő Szofi gyógyulására ajánlották fel. A kislánynál, aki korábban legyőzte a leukémiát, év elején diagnosztizálták az agydaganatot. 

Tegyünk jót a kislánnyal!

A gyógykezelését a tengerentúlon, az Amerikai Egyesület Államokban kezdhetnénk meg, a konzultáció, a vizsgálatok és a majdani gyógykezelések teljes összege pedig meghaladhatja a száz millió forintot. Azért, hogy ez az összeg a család rendelkezésére álljon, gyűjtés kezdődött, ami azóta is tart, Berecz András pedig most egy rövid videóban kér mindenkit arra, hogy támogassák a kislány gyógykezelését. - Szofi az édes kicsi barátnőm, aki nagyon szépen gondolkodik a világról - mondja a videóban és azt kéri, tegyünk jót a kislánnyal, hogy sokáig itt lehessen köztünk. Szofi édesanyja a közösségi oldalán tette közzé a videót, amihez ezt írta: Berecz András szívén viseli Szofim gyógyulásának folyamatát. Ezúton szeretném kérni, hogy hallgassátok meg őt, és megköszönnénk, ha minél többen megosztanátok ezt a kis videót – írta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában