Mozi

2024.08.25. 18:40

Moziba menne hétfőn? Van választék...

L. Tóth Lajos

Utazás válás ellen

Forrás: port.hu

Krúdy Art Mozi, Nyíregyháza 
Augusztus 26., hétfő 
15.30: A tea illata, francia-tajvani-luxemburgi-mauritániai filmdráma
A harmincas évei elején járó elefántcsontparti nő, Aya megbotránkoztatja környezetét, amikor az esküvőjén nemet mond a vőlegényének. Kínában kezd új életet, egy teaüzletben talál munkát. Főnöke, a 45 éves Caj tea iránti szenvedélye lenyűgözi Ayát. A lány a tanítványává válik, és miközben megismerkedik az ősi szertartásokkal és a tea művészetével, kapcsolatuk gyengéd szerelemmé érik. A tea illata kontinenseken és kultúrákon átívelő, a képzelet és valóság határán lebegő szerelmes történet. 
17.30: Utazás válás ellen, francia vígjáték 
Christophe éveken át elhanyagolta a családját. Amikor felesége, Charlotte bejelenti, hogy válni akar, a férfi arra kéri, hogy egy utolsó közös utazás során keressék fel kapcsolatuk legfontosabb helyszíneit. Az utazásra tizenéves gyerekeiket is magukkal viszik.
19.20: It Ends With Us - Velünk véget ér, amerikai romantikus dráma
A világsikerű, izgalmas regényről már a megjelenésekor ordított, hogy ebből filmnek kell lennie. Az érzelmes, felkavaró és fordulatos mozi igazán különleges lett, és ennek az egyik kulcsa Blake Lively emlékezetes játéka. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában