Mozi

2024.08.02. 13:36

Mit vetítenek a moziban Nyíregyházán a hétvégén?

Szon.hu

Augusztus 2-3.
Krúdy Art Mozi, Nyíregyháza 


12.15: Agymanók 2, amerikai animációs film, vígjáték, kalandfilm
A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immáron tinédzser! A Főhadiszállás egy napon komoly átalakításokon esik át, hogy helyet kaphasson benne valami egészen váratlan: új érzelmek! Derűben, Bánatban, Haragban, Majréban és Undorban, akik így együtt már jó ideje navigálnak sikerrel, vegyes érzések kezdenek kavarogni, amikor felbukkan Feszkó. Ráadásul úgy tűnik, nem egyedül van. 
14 óra: Gru 4, amerikai animációs vígjáték 
Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben. A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza. És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül… 
15.35: Egy cica élete, angol-kanadai animációs film
Egy elkényeztetett macska magától értetődőnek veszi gondtalan életét, amit Rose-nak köszönhet, a melegszívű és lelkiismeretes egyetemista lánynak. Amikor a jószág elveszíti kilencedik életét, az égi gondviselés ad neki még egy esélyt, s ezzel egy minden porcikáját megváltoztató kaland veszi kezdetét.  
17.10: Utazás válás ellen, francia vígjáték
Christophe éveken át elhanyagolta a családját. Amikor felesége, Charlotte bejelenti, hogy válni akar, a férfi arra kéri, hogy egy utolsó közös utazás során keressék fel kapcsolatuk legfontosabb helyszíneit. Az utazásra tizenéves gyerekeiket is magukkal viszik.  
19 óra: Deadpool és Rozsomák, amerikai akció-vígjáték
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában