Tündérszépek

2024.08.10. 07:00

Bianka már készül a nagy napra

Roskó Bianka nagyon jól érezte magát a felkészítőnapon, amit a fővárosban tartottak.

Szon.hu

Roskó Bianka képviseli megyénket a döntőben

Fotó: Fotó: Roskó Bianka archívuma

Mint ahogy arról többször beszámoltunk, a Mediaworks ebben az évben is megrendezi a Tündérszépek szépségver- senyt, mely vármegyei szinten indult: tavasszal lapunkban és a Szabolcs Online-on is láthatták az indulókat, akik közül a zsűri minden vármegyéből egy-egy lányt juttatott be a döntőbe, ahová egy szépség a közönség voksai segítségével került be. 
Szabolcs-Szatmár-Bereget Roskó Bianka képviseli a szeptemberi fináléban, a lányok pedig már túl vannak egy felkészítőnapon. 

Biztosra akart menni 

A 20 éves nyírkarászi lány a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégiumban tanult, ahol fodrászképesítést szerzett. Jelenleg inkább hobbiszinten végzi szakmáját, komolyabb tervei a modellkedéssel vannak. Középiskolás évei alatt is számos alkalommal képviselte a divattervező-képzésen tanuló diákokat: az iskolai divatbemutatókra készített ruhákat sokszor ő viselte, s többször modellkedett az intézmény rendezvényein. 
– Nem sokkal a verseny kiírása előtt részt vettem egy fotózáson, ahol sok pozitív visszajelzést kaptam a sminkesektől és fodrászoktól. Azt mondták, érdemes kipróbálnom magam ebben a szakmában – mesélte korábban lapunknak a fiatal lány, aki nagyon örült a szakemberek biztatásának, a Tündérszépek kiírása után azonban mégsem jelentkezett azonnal. – Sokáig gondolkoztam a nevezésen, biztosra akartam menni, hogy jól döntök. Végül alapos megfontolás után úgy határoztam, itt az ideje, hogy szerencsét próbáljak – tette hozzá. 

Odafigyel a bőrére

 Bianka szerencsésnek tartja magát, ha a bőréről van szó: a hétköznapokban szinte egyáltalán nem használ sminket. – Amikor nagy ritkán mégis sminkelek, akkor is csak minimális mennyiségben viszek fel az arcomra alapozót, púdert – hangsúlyozta, s elárulta: rendszeresen ápolja a bőrét, de nem viszi túlzásba. – Minden este megmosom az arcom a megfelelő arctisztítókkal, használok köves masszírozótechnikákat, de másra nem igazán van szükségem – mondta. A nyírkarászi lány a tökéletes portfólió érdekében erősebb sminket kapott a fotózás előtt, hogy kiemelhessék gyönyörű vonásait, élénkzöldes szemeit. 

Fodrászok, sminkesek

A budapesti felkészítőnapról azt mondta, nagyon jól érezte magát, belekóstolt egy kicsit a verseny hangulatába. – Amint megérkeztünk, fodrászok és sminkesek vettek bennünket kezelésbe, majd kamera előtt kellett mesélnünk magunkról. Két helyszínen is volt egy-egy fotózás – a képeket a zsűri kapja meg, hogy a döntőre egy kicsit jobban megismerjenek bennünket. Ezután méretet vettek rólunk, hogy az alapján elkészítsék az estélyi ruhánkat, amit majd a döntőben viselünk. Többféle mintát is láttunk: van galléros és mélyebb kivágású szabásminta is, majd a ruhapróbán tudom meg, hogy én milyet fogok viselni. De nemcsak elegáns ruházatban vonulunk fel: sportos és utcai öltözetben is megmutatjuk magunkat a zsűri és a közönség előtt. Ez utóbbit már meg is kaptuk: mindannyian fehér pólót, rövidnadrágot és magas sarkú cipőt viselünk majd – mesélte Bianka, akinek hamarosan feje tetejére áll az élete, hiszen Budapestre költözik. Szeretne hostesskedni, s bízik benne, hogy közelebb kerülhet a modellkedés világához. A célja eléréséhez pedig nagy lépést tehet a Tündérszépek döntőjében is. 
 

 

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, ahol a legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján minden régióból egy lány került be a következő körbe – ennek győztese Algács Lia lett, így ő csatlakozhatott a döntősök mezőnyéhez. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. Az országos döntőt szeptemberben rendezik meg. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában