Baleset

2024.07.04. 09:13

Szörnyű baleset: elsodort egy embert a vonat (fotók)

A Miskolcról Nyíregyházára csütörtökön 6:37-kor elindult személyvonat (5140) elsodort egy embert Virányos közelében.

Szon.hu

Frissítés 11.05

Nem kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak a tiszanagyfalui balesetnél

Nem volt szükség a tűzoltók segítségére Tiszanagyfalunál, ahol elgázolt egy embert a vonat. Az eredeti tervek szerint a rakamazi önkéntes tűzoltók a szerelvény utasainak átszállításában működtek volna közre, ám az értük küldött vonatpótló autóbusz végül nem szállította el őket, mert a szerelvény a helyszínelés után tovább tudott menni - közölte a katasztrófavédelem.

Embert gázolt a vonat Tiszanagyfalunál

A tűzoltók segítenek átszállni az utasoknak a mentesítő autóbuszra.
Elgázolt egy embert a vonat a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Tiszanagyfalu közelében. A szerelvény a baleset miatt nem tud továbbmenni. Ezért a rajta utazó tizenöt embernek a rakamazi önkéntes tűzoltók segítenek átszállni az értük küldött vonatpótló autóbuszra - közölte a katasztrófavédelem.

----------------------------

A helyszínelés ideje alatt – várhatóan délelőtt - Rakamaz és Görögszállás között szünetel a forgalom. Pótlóbuszt rendelt a vasúttársaság – tájékoztatott a MÁV. A Szerencs–Nyíregyháza vonalszakaszon a hosszabb eljutási idővel kell számolni. Görögszállás és Rakamaz között szállítják pótlóbuszok az utasokat. A Tokaj InterCityk megosztva, a Keleti pályaudvar és Rakamaz, valamint a Nyugati pályaudvar és Nyíregyháza között közlekednek. Az utasok Nyíregyháza és Görögszállás között személyvonattal, Görögszállás és Rakamaz között pedig pótlóbusszal utazhatnak. 

Fotók: Bordás Béla

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában