Döge

2024.07.19. 11:09

Kowalskyék is belekóstolnak a dögei Krumplifesztiválba

Szon.hu

A Kowalsky meg a Vega élő koncertet ad Dögében

Fotó: A zenekar archívuma

Dögén immár tizenegyedik alkalommal rendeznek hagyományőrző Krumplifesztivált. Az eseménynek augusztus 3-án, szombaton az Ölbey Irén Általános Iskola ad otthont déltől.
A gyerekeket 13 órától interaktív bohócműsor, óriásbuborék show, Exatrun pálya, ugrálóvár, Honvédsuli-bemutató, lézerharc, airsoft céllövészet és hadtörténeti stand várja, míg a felnőttek a főzőversenyen bizonyítanak. A kulturális műsor 17.30-kor kezdődik, fellép a Dögei Nők Egyesülete, Dögei Meserét Óvoda, a Dögei Dalárda Kör Egyesület, valamint a Dögei Nyugdíjasokért és Megváltozott Munkaképességűekért Egyesület, de a helyi óvoda és iskola gyermekei is bemutatkoznak. A tombolasorsolás után már a zenéé és a táncé a főszerep, érkezik a 4 for Dance, a d’FLEMM, élő koncertet ad a Kowalsky meg a Vega, DJ Hamvai PG a lemezjátszók mögül izzítja az estét, amire a Delta teszi fel a koronát.
A rendezvény a 14 ével aluliaknak és a helyieknek ingyenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában