Kitüntetés

2024.07.02. 15:24

Elismerés a több évtizedes kiváló munkáért

Miklós István

Elismerték a pedagógusok lelkiismeretes munkáját

Fotó: Az iskola Facebook-oldala

Kitüntették a Mátészalkai Szakképzési Centrum Kállay Rudolf Szakképző Iskolájának két kiváló pedagógusát, Oláhné Nyitrai Erzsébetet és Péter Tamásnét. A pedagógusok Oktatói Szolgálati Emlékérmet vehettek át az elmúlt évek munkájáért a Kulturális és Innovációs Minisztériumtól.

Kiemelkedő teljesítmény

Az elismerésre azon pedagógusokat lehet felterjeszteni, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében tevékenykedtek, és kiemelkedő munkát végeztek. A kitüntetettek az adományozást igazoló okiratot és érmet kaptak – tette közzé közösségi oldalán a szakképző iskola. Hozzátették: mindketten a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Technikumban kezdték meg a pályafutásukat kereskedelmi szakoktatóként. Több országos versenyeredménnyel rendelkeznek, és a nyugdíjas éveikben sem pihenve készítették és készítik fel a Kállay-iskola kereskedelmi értékesítő tanulóit a különböző versenyekre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában