Koncertek

2024.07.16. 12:29

Bátori Korzó zenei csemegékkel

Szon.hu

Folytatódik a Bátori Korzó

Fotó: Illusztráció: Pexels

Élőzenétől lesz hangos a Szabadság tér július 20-án, szombaton este héttől: folytatódik a Bátori Korzó koncertsorozat. Ahogy mindig, ezúttal is két zenei produkciót élvezhet a belvárosi közönség. Az Acoustic Guitar Caffe kezd, mely 2014-ben alakult meg Budapesten. Libis Attila és Bakos István mögött már négy évtizedes zenész múlt áll, hazai és nemzetközi színpadokon, rengeteg formációban űzik az akusztikus muzsika számtalan válfaját a country-tól a bluegrasson, ír folk zenén át a magyar nyelvű saját dalokig, de nem áll tőlük távol a szórakoztató muzsika, a jazz standards és az oldies sem. Közös vállalkozásuk a már kilenc éve sikerrel működő Acoustic Guitar Caffe – koncertjeiket a jókedv, a változatosság és a történetmesélős alaphangulat jellemzi.

Az eredeti programtól eltérően Beretka Ádám nem tud részt venni a Bátori Korzón, de érkezik Dan Miller énekes, szövegíró és dalszerző, aki 2019-ben kapott nagyobb figyelmet A Sztárban Sztár leszek! tehetségkutatón, ahol Horváth Tamás versenyzője volt. Saját szerzeményével, az Ábránddal A Dal című műsorban pedig az elődöntőig menetelt. Azóta elindította szóló és zenekaros karrierjét.

A koncertek ingyenesek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában