Városnap

2024.06.25. 15:40

Két napig mulatnak az ajakiak

Szon.hu

Horváth Tamás lesz az ajaki városnapok sztárvendége

Fotó: a zenekar

Ajakon még a városnap is kétnapos! A Péter-tó ligetben 2024. július 5-6-án minden a zenéről és a kikapcsolódásról fog szólni. Jövő hét pénteken délután háromkor kezdődnek a kulturális, népművészeti, sport- és gyermekprogramok, 16 órától pedig a színpadi produkciók is csalogatják majd a látogatókat. Elsőként az ajaki zenészek, a Holdfény Duó, a Aida Duo, Kovács István és a Hamutip Rock gondoskodik a jó hangulatról, majd este kilenctől a Delta, 22.30-tól a Nevada, 23.30-tól pedig a Snapsz Band ad koncertet.

Lesz mit kipihenni, így szombaton csak 16 órától folytatódik a városnapi programkavalkád. A hivatalos megnyitó és köszöntő után hagyományőrző csoportok szórakoztatják a vendégeket. Utánuk Auth Csilla énekel, őt követi 21 órától a rendezvény sztárja, Horváth Tamás és zenekara, aki minden bizonnyal megtölti a ligetet a rajongóival. Este tíztől Csépke Laci diktálja a ritmust az utcabálban. A városnapra az ajakiaknak ingyenes a belépés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában