Ifjúsági találkozó

2024.06.29. 13:00

Futóverseny a Szélrózsán

Szon.hu

Verseny és közösségi program

Fotó: A szervezők

Mint arról korábban már hírt adtunk, az idén Nyíregyháza ad otthont a Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozónak július 10–14 között. A Szélrózsa találkozó közel 30 évvel ezelőtt evangélikus fiatalok kezdeményezésére jött létre a Magyarországi Evangélikus Egyház ernyője alatt, az országos szintű keresztyén találkozót minden évben máshol tartják. Az idei találkozón futóversennyel is színesítik a programot. Várnak mindenkit, aki részt venne egy nagy közös mozgásban.

– Nemcsak magunkért vagy egymásért futunk, hiszen az Ökumenikus Segélyszervezet munkájára, az ő támogatásukra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy minél többen álljunk a bajban lévők mellé! Ne felejtsd otthon a futócipődet, légy részese az élménynek, vegyél részt a jó hangulatú, közös bemelegítéseken, és fuss 1353 métert vagy 2,5 vagy 5 kilométert július 13-án, szombaton. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nevezni előzetesen a Szélrózsa programoldalán lehet – hívják egymást a fiatalok a programra. Július 13-án, 10 óra 15 percok indul a futás, a helyszín a Nyíregyházi Egyetem (Sóstói út, a Campus bejáratától).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában