Programok

2024.05.05. 10:15

Alaposan megmozdul Nyíregyháza májusban

Szon.hu

Bringás program is lesz

Fotó: MW-archív

Az utolsó tavaszi hónap tele lesz még mozgásra és sportra épülő rendezvényekkel, kítünő szórakozási lehetőségekkel felnőteknek és gyerekeknek egyaránt kínál programokat a város.  minden generációnak szól a meghívás az idei Bringa Piknikre, melynek időpontja május 25. A Kossuth térről induló 35 kilométeres közös tekerés célja idén is a pluszprogramokkal csábító tokaji Fesztiválkatlan, és az idén az edzettebbek még egy hegykerülővel tehetik teljessé a túranapot, Bodrogkeresztúr érintésével Tarcal felé.

Május 28-án pedig a Szépkorúak Sporttalálkozóját rendezik meg, a már hagyományossá vált helyszínen, az Atlétikai Centrumban. Az önkormányzat és a Nyíregyházi Sportcentrum Kft. szervezi a találkozót  60 év felettieknek.  Asztaliteniszben, atlétikai versenyekben, sakkban, ultiversenyre, és ügyességi játékokban várják a nevezéseket május 21-ig, a nevezés díjtalan. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában