Levelek

2024.04.24. 07:56

Új funkciókat kaphat a kastély

Közösségi tér és fejlesztőszoba is helyet kaphat a leveleki Molnár-kastélyban.

Szon.hu

Turisztikai és fejlesztőközpont lehet az épületből

Forrás: kastelyok.com

Felújíttatná a leveleki önkormányzat a Rákóczi utca 34. szám alatt álló Molnár-kastélyt. A turisztikai fejlesztés keretében az épületet teljeskörűen felújítanák, és új funkciókat is kapna az impozáns kastély – derült ki a Közbeszerzési Értesítőből. 

Fejlesztőközpont lehet 

Az első épületrész központi eleme egy 90 négyzetméteres előadóterem, ami 60 fő befogadására lesz alkalmas. Az előadóteremhez kapcsolódik egy 40 négyzetméteres közösségi tér is. Az épületrészben irodát, mosdókat, recepciót, teakonyhát és egy hulladéktárolót alakítanának ki. A másik épületrészben a sérült gyerekek segítése és fejlesztése lenne az új funkció. 

Kialakítanak egy közel 40 négyzetméteres fejlesztőszobát, egy kisebb tornaszobát és egy helyiséget a pszichológiai segítséghez. Egy 30 négyzetméteres játszóházat is terveznek – olvasható a kiírásban, amiből az is kiderült: mindkét épületrész külön bejárattal és saját mosdókkal rendelkezik majd, de biztosítják az átjárást is a két szárny között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában