Nyíregyháza
2024.03.23. 06:00
A tirpák ételekkel ismerkedtek
Szon.hu
A tirpák népi gasztronómiával ismerkedtek a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületének tagjai a Sóstói Múzeumfaluban. Az egyesület Értékes Napok projektjében kicsik és nagyok együtt szeleteltek, gyúrtak, főztek, szaggattak, hogy elkészülhessen az ízletes tirpák tarhonya és túrófánk boszorkányhabbal megspékelve – tájékoztatott közösségi oldalán az egyesület. A tagoknak Mártonné Vattai Anikó és Babolcsi Andrea múzeumpedagógusok segítettek a sütésben-főzésben.
A közös gasztronómiai élménnyel az Értékes Napok projekt is befejeződött – tették hozzá.
mandiner.hu
Számoljuk vissza a perceket – ekkor érkeznek az első eredmények a Trump–Harris párharcról
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre