bailando

2020.01.02. 08:08

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell

Egész évben adjuk meg szeretteinknek azt a figyelmet, kedvességet, törődést, amelyre szükségük van!

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell, a karosszékből álljanak most fel! Egy kis torna néhány percen át, ne tessék félni, senkinek sem árt!” Bizonyára sokan emlékeznek még a jó öreg tévétorna zeneszövegére, amely a hetvenes években testmozgásra buzdította a ­képernyő előtt ülőket.

Ne csak pár napig tartson

Így tett a nyíregyházi Ezüst-kor Egészségügyi Nyugdíjasok Egyesülete közelmúltban rendezett zenés évzáró ünnepségén Mráz Bernadett, a Bailando Tánc Stúdió vezetője is, igaz, torna helyett inkább táncolni hívta a volt kórházi dolgozók lelkes táborát.

A kulturális programcsokor keretében szívhez szóló versek, dalok hangoztak el, megelevenedett a négy adventi gyertya története, majd Takács Eszter, a civil szervezet elnöke köszöntötte a tagságot.

– A karácsonyi időszakban kiemelt figyelmet fordítunk a szeretteinkre, azt lessük, mivel, hogyan kedvesked­hetünk azoknak, akik fon­tosak a számunkra. Ám ­legalább ilyen fontos figyelnünk arra, hogy a szeretet ne csak néhány napig, az ünnep idején éljen, hanem a hétköznapokon is megmaradjon bennünk.

Adjuk meg egész évben családunk tagjainak, barátainknak, ismerőseinknek azt a figyelmet, kedvességet, törődést, amelyre szükségük van, s amelynek természetesnek kellene lennie. Ne adjunk teret a haragnak, és mindenkihez legyen egy jó szavunk – hangsúlyozta az elnök.

PI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában