Helyi közélet

2012.05.31. 10:52

A bringások kenuból is vadásznak a palackokra

Nyíregyháza - A kerékpárosok is csatlakoznak az országos hulladékgyűjtési akcióhoz.

Nyíregyháza - A kerékpárosok is csatlakoznak az országos hulladékgyűjtési akcióhoz.Ismét kerékpártúrát szervezünk június 2-án, szombaton, indulás Nyíregyháza Kossuth teréről 9 órakor. Ezúttal az egyik fontos célunk a kerékpárutak melletti hulladék összegyűjtés, a behajló ágak levágása Tiszabercelig, a „TeSzedd” országos akció keretében http://www.teszedd.hu) – invitál minden érdeklődőt egy kis mozgással egybekötött közhasznú munkára a Zöld Kerék Alapítvány nevében Kazai Béla.

A bringaút Tiszabercelig 30 km lesz, a célállomáson vendéglátó Futkos Attila,  a Kérész Kikötő tulajdonosa. A programban szerepel kenuzás és pillepalack vadászat a  Tiszán, valamint a műemléki szivattyútelep megtekintése (túravezető: Harászi Enikő).

– A túrára szeretettel várunk mindenkit, családokat, társaságokat, az idősebb korosztályt és fogyatékkal élő kerékpárosokat – buzdít mindenkit Kazai Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában