Helyi közélet

2011.06.19. 14:06

Készítsük együtt! Sorbet

<p>A nyári melegben mindig jól jön egy hűsítő,&nbsp; és ha ez egy kiadós, több fogásos ebéd közben érkezik az asztalunkra pláne, ha kíméli a gyomrot, annak nyert ügye van nálunk. Kollonay István mestercukrász ma édesség helyett ilyen italok elkészítését ajánlotta, könnyű összeállítani, és érdemes kipróbálni!</p>

Hozzávalók

 ½ vanília fagylalt

½ eper fagylalt

1 dl Menta likőr 

1 dl eper koktél szirup

Szamóca 5 db

1 db Leim 

1 Ü fehér pezsgő 

1 üveg szénsavas limonádé

 

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában