Helyi közélet
2011.06.19. 14:06
Készítsük együtt! Sorbet
<p>A nyári melegben mindig jól jön egy hűsítő, és ha ez egy kiadós, több fogásos ebéd közben érkezik az asztalunkra pláne, ha kíméli a gyomrot, annak nyert ügye van nálunk. Kollonay István mestercukrász ma édesség helyett ilyen italok elkészítését ajánlotta, könnyű összeállítani, és érdemes kipróbálni!</p>
Hozzávalók
½ vanília fagylalt
½ eper fagylalt
1 dl Menta likőr
1 dl eper koktél szirup
Szamóca 5 db
1 db Leim
1 Ü fehér pezsgő
1 üveg szénsavas limonádé
- Pusztai Sándor -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre