Helyi közélet

2011.06.05. 11:33

Készítsük együtt! Baklava

<p>Ma egy olyan finomsággal ismerteti meg olvasóinkat Kollonay István cukrászmester, amivel mediterrán országokban találkozhatunk. Édesség a javából, az ellenállás reménytelen, inkább ismerjék meg ezt a könnyen összeállítható remeket!</p>

Hozzávalók:

 

Baklava

 

 20 dkg Vaj vagy margarin kenéshez

1  nagy csomag réteslap

5 dkg         Vanília cukor

5 dkg        Cukor

35-40 dkg  Gorombára tört dió 

 

 

Sziruphoz

 

35 dkg      Cukor

5 dkg        Vanília cukor

20 dkg      Víz 

30 dkg      Méz

5 CL         Metaxa

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában