Helyi közélet
2011.06.05. 11:33
Készítsük együtt! Baklava
<p>Ma egy olyan finomsággal ismerteti meg olvasóinkat Kollonay István cukrászmester, amivel mediterrán országokban találkozhatunk. Édesség a javából, az ellenállás reménytelen, inkább ismerjék meg ezt a könnyen összeállítható remeket!</p>
Hozzávalók:
Baklava
20 dkg Vaj vagy margarin kenéshez
1 nagy csomag réteslap
5 dkg Vanília cukor
5 dkg Cukor
35-40 dkg Gorombára tört dió
Sziruphoz
35 dkg Cukor
5 dkg Vanília cukor
20 dkg Víz
30 dkg Méz
5 CL Metaxa
- Pusztai Sándor -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre