Vonatbaleset

1 órája

Újabb baleset mára: ismét vonat ütközött személyautóval, pótlóbuszok járnak

Péntek délután a Záhonyból Mátészalkára elindult személyvonat Záhony és Mándok között egy autóval ütközött.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Ahogy megírtuk, összeütközött egy személygépkocsi és egy motorvonat pénteken a reggeli órákban Tiszalök és Kisfástanya között a vasúti átjáróban. Azóta történt egy újabb baleset: a Záhonyból 15.01-kor Mátészalkára elindult személyvonat Záhony és Mándok között egy autóval ütközött, emiatt a két állomás között átmenetileg nem közlekednek a vonatok. Ezen a szakaszon pótlóbuszos közlekedésre lehet számítani - tájékoztatott a MÁV. A Záhony-Mátészalka vonalon jelentősen, akár 1 órával hosszabb eljutási időre kell számítani a baleseti helyszínelés miatt.

A balesetben érintett vonat (36813) utasai a helyszínelést követően, várhatóan jelentős késéssel folytathatják útjukat. A Vásárosnaményból 14.40-kor Záhonyba elindult személyvonat (36816) csak Záhonyig közlekedett. A Záhonyból 16.24-kor Vásárosnaményba induló személyvonat (36833) csak Mándoktól közlekedik. Az utasai a záhonyi vasútállomásról 16.20-kor Mándokra induló Volánbusz járattal (4256/240) utazhatnak, ami a mándoki vasútállomásra is betér. Az autóbuszon a vasúti jegyek érvényesek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában