Szabolcs-Szatmár-Bereg

1 órája

Leégett tároló és baleset vármegyénkben

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Unsplash

Mezőgazdasági fedett szín égett tegnap Nyírmeggyesen, a Dózsa György utcában. Vélhetően elektromos zárlat okozta a tüzet az ötven négyzetméteres épületnél, a lángokat a mátészalkai hivatásos tűzoltók oltották el vízsugarakkal és kéziszerszámokkal. A leégett tárolóban traktor, körfűrész, utánfutó, propánbutángáz-palack is volt, utóbbit az egységek visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze a tivadari Petőfi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd átadták a helyszínt a rendőröknek. 

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy kisari, Kisfok utcai ház szobájában tegnap este. A jelzéskor egy gázkonvektor és egy cserépkályha üzemelt az ingatlanban. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók rekonstrukció utáni mérései, nagyon alacsony koncentrációban mutatták ki a szén-monoxidot. A gázszolgáltató átvizsgálta a rendszert, szivárgást nem tapasztalt, valamint értesítették a kéményseprőket, mert az eset a kéményből visszaáramló égéstermékre vezethető vissza.

-adta hírül a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában