Lezárt ügy

2 órája

Kokaint, extasyt és marihuánát foglaltak le a a szabolcsi nyomozók

Jelentős mennyiségű kábítószert vontak ki a piacról a szabolcsi nyomozók . A lefoglalt drogok értékesítéséből a gyanúsítottnak hatvanmillió forintot meghaladó bevétele származhatott volna.

Szon.hu

Forrás: Police.hu

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársainak közreműködésével kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt közösen csaptak le a 25 éves M. S. kéki lakosra 2023. június 8-án. A rendőrök gyanúját alátámasztotta, hogy a nyíregyházi rajtütéskor a férfi autójából szolgálta ki vevőjét közel száz gramm kokainnal és némi extasyval. A ruházat- és gépjármű átvizsgálás az eladásból származó készpénz, és még némi kábítószer lefoglalását eredményezte. A nyomozók a férfi otthonában és a használatában lévő garázsban is alapos kutatást végeztek, ott további 20 kilogramm drogot, a vegyész szakértői vélemény alapján kokaint, extasyt és marihuánát foglaltak le.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt lévő gyanúsítottal szemben folytatott ügy vizsgálatát befejezte, az eljárás iratait vádemelési javaslattal továbbítja az ügyészségnek. - olvasható a police.hu oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában