Katasztrófavédelem

2 órája

Kazánházban csaptak fel a lángok, máshol légvezetékre dőlt egy fa

Forrás: illusztráció / metropol.hu

Tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres melléképület tizenöt négyzetméteres kazánház helyiségében tegnap reggel Tornyospálcán, az Árpád téren. A lángok átterjedtek a szomszédos helyiségben tárolt ruhákra. A kisvárdai és záhonyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet, majd az épület tetőszerkezetét megbontották, az izzást, parázslást ott is megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Kommunális hulladékot égettek tizenkét négyzetméteren Újfehértón, a Tokaji utca egy lakóházának kertjében. A helyi önkormányzati tűzoltók két gyorssugárral oltották el a tüzet. 

Lesodródott az úttestről, fának ütközött egy személygépkocsi szerda reggel a 4-es főút 305-ös kilométerszelvényének közelében, Nyírtass térségében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kerekeire állították a felborult autót, amelynek egyedül utazó sofőrjét feszítővágó segítségével kiszabadították, átadták a mentőknek, életét már nem lehetett megmenteni.

Két személygépkocsi ütközött össze Nagykálló belvárosában, a Kossuth út elején. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Tiszadadánál, a 3612-es út 20-as kilométerszelvényénél. A tiszavasvári önkormányzati és a tiszadadai önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót. 

Légvezetékre dőlt egy fa az újfehértói Kossuth Lajos utcában. Az áramszolgáltató szakemberei a vezetéket feszültség-mentesítették, majd a város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrésszel a fát eltávolították - írta a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában