Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.09.10. 08:59

Naményi zsaruk fogták el a 61 éves körözött nőt

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2024. szeptember 9-én Rakamazon elfogtak egy 21 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a korábban lopás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését önként nem teljesítette. A rendőrök a körözött férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra elállították, ahol őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Vasmegyerben egy személygépkocsival közlekedő dombrádi lakost 2024. szeptember 9-én. A 23 éves járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfival szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2024. szeptember 9-én elfogtak egy 61 éves nőt. Ellene két körözés volt érvényben, amelyeket Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rendelt el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg ezért azokat a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt őrizetbe vették - közölte a rendőrség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában