Baleset

2024.08.11. 15:44

Vasúti baleset Nyírbátorban - Mentőhelikopter érkezett a helyszínre!

Egy mozdony és egy autó ütközött össze a Gyulaji utcai vasúti átjárónál.

Szon.hu

Fotó: illusztráció: pixabay

Frissítés 15:44

Mentőhelikopter érkezett a nyírbátori balesethez

Mentőhelikopter érkezett a nyírbátori, Gyulaji utcai vasúti átjáróban történt baleset helyszínére, ahol egy Debrecenből Tiborszállásra közlekedő vonat ütközött össze egy autóval. A nyírbátori hivatásos tűzoltók segítettek leszállni a szerelvény utasainak, akiket egy másik vonat szállít tovább. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a baleset miatt Nyírgelse és Nyírbátor, valamint Kállósemjén és Nyírbátor között nem járnak a vonatok.

----------------------------------------------------------

Egy mozdony és egy személykocsi ütközött össze Nyírbátorban, a Gyulaji utcai vasúti átjáróban. A mozdony nagyjából száz méteren keresztül tolta maga előtt az autót. A kocsiban ketten ültek, a nyírbátori hivatásos tűzoltók a sofőrt és utasát is kiszabadították az összetört kocsiból. Az esethez mentő is érkezett. A baleset miatt a Gyulaji utcában és az érintett vasútvonalon is fennakadásra kell számítani - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában