Nyíregyháza

2024.08.16. 14:44

Széklábbal verte agyon édesapját Ajakon

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki egy széklábbal verte agyon édesapját.

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2024. augusztus 16-án egy hónap időtartamra elrendelte F.G. gyanúsított letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2024. augusztus 15-én az esti órákban ajaki lakásukban szóváltásba keveredett az édesapjával, mely során egy 80 cm hosszúságú széklábbal többször fejen ütötte őt. Az ittas állapotban lévő édesapa az ütések során olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, melyek következtében a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás még kezdeti szakban van, jelenleg egy kiemelten súlyos, akár 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a nyomozóhatóság a férfit.

Erre tekintettel a bíróság döntése szerint fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra helyezése esetén a férfi a hatóságok elől elszökne vagy elrejtőzne, ezért elrendelte letartóztatását.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedésért fellebbezett. - adta hírül szerkesztőségünknek a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában