Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.08.23. 10:22

Őrizetbe vettek két fiatal lányt tiltott prostitúció elkövetése miatt

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A csengersimai határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre augusztus 22-én egy ukrán állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 23 éves férfi ellen a Német Igazságügyi Hatóság körözést adott ki. A rendőrök a férfit előállították a Mátészalkai rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai augusztus 22-én Nyíregyházán elfogtak egy 22 éves helyi, valamint egy 21 éves csömöri lakost, akik szexuális szolgáltatást kínáltak anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A két nő tevékenységüket tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a két nőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. Ellenük tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai augusztus 22-én Tiszabercelen elfogtak egy 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

-adta hírül a police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában