Emberölés

2024.07.19. 09:16

Szerszámnyéllel ölte meg a férfit, a nőt még mindig kórházban ápolják!

Letartóztatását indítványozza a főügyészség annak a férfinak, aki szerelemféltés miatt egy szerszámnyéllel súlyosan bántalmazta barátnőjét, a nála lévő férfit pedig megölte.

Szon.hu

Forrás: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 60-as évei elején járó férfi július 15-én éjjel megjelent a sértett lakóházánál, majd a teraszon ülve várakozott, míg a nő a lakás bejárati ajtaját ki nem nyitotta. Ekkor a teraszról magához vett egy szerszámnyelet, és azzal többször fejen ütötte a szobában tartózkodó férfit, aki a helyszínen elhalálozott.

A nő ezt látva menekülni próbált, de a gyanúsított a sértettet az ágyra visszahúzta, és őt is többször fejen ütötte a szerszámnyéllel. Ezután hazament, és az elkövetés eszközét a ruházatával együtt elégette.

A férfire és a nőre másfél nap múlva munkatársai találtak rá, akik értesítették a hatóságokat. A férfin sajnos már nem tudtak segíteni, a nőt súlyos sérülésekkel jelenleg is kórházban ápolják.

A több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete olyan kiemelkedő tárgyi súlyú, akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető élet elleni cselekmény, mely miatt a gyanúsított szökésétől lehet tartani, valamint vele szemben a bűnismétlés veszélye is fennáll, ezért a főügyészség indítványozta letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában