Tragédia

2024.07.03. 09:11

Szerelmes fiatalok fulladtak a Tiszába Tokajnál

Hárman vesztették életüket, köztük egy fiatal szerelmespár, aki előtt még ott állt volna az egész élet - olvasható a Borson.

Szon.hu

Hárman vesztették életüket Tokajnál.

Fotó: tenyek.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, aggasztó hírek érkeztek Tokajból, ahol három Tiszába esett embert kerestek nagy erőkkel. Sajnos azóta mindhármukat megtalálták, holtan. 

A folyó már csak a testüket adta vissza. Mint kiderült, az egyik áldozat egy 17 éves fiú volt, a fiú 50 éves nagybátyja, valamint a kamasz 16 éves barátnője. Mindannyiuk halálát fulladás okozta, a tragédia pontos körülményei azonban még tisztázásra várnak. Úgy tudni, a társaság még hétfőn jött le fürdeni a folyóhoz a kutyájukkal, egy németjuhásszal együtt. Miután egyikőjük sem tért haza, a hozzátartozók aggódni kezdtek. Sajnos csak a holmijaikat és a kutyát találták meg a parton. 

A helyiek úgy vélik, a hétfői vihar vezethetett a hármas fulladáshoz, az elhunytak ugyanis gyakran jártak ki a folyó ezen szakaszához úszni – tudatta a Tények.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában