Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.06.13. 08:29

Teljes útzár alakult ki Mándnál, villanyóra égett Gávavencsellőn

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Teljes útzárat képezett egy-egy kidőlt, nagy méretű fa Mándnál, a 491-es úton és a nyíregyházi Sóstói úton. A fákat a fehérgyarmati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrészek segítségével.

Lehasadt faágak miatt is érkezett jelzés tegnap a nyíregyházi tűzoltókhoz. Városukban a Pazonyi út elején egy platánfa lombozaton fennakadt ágait, a Vasút utcában több magas akác lehasadt ágait távolították el. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

Családi ház villanyóra szekrénye égett tegnap a gávavencsellői Zrínyi utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos homokkal megfékezte a lángokat. A tűzoltók az izzást, parázslást megszüntették, majd átvizsgálták az ingatlant. A tűz a villanyóra szekrényből nem terjedt tovább. Személyi sérülés nem történt.

Hulladék égett két négyzetméteren egy ibrányi, Béke utcai családi ház pincéjében. A helyi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a lakosság áramtalanította az ingatlant. A tűzoltók egy vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet a helyiségben. Személyi sérülés nem történt.

Tíz négyzetméteren égett fémpor egy nyíregyházi méhtelepen tegnap késő este. A város hivatásos tűzoltói oltották el a tüzet, személyi sérülés nem történt -tájékoztatott a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában