Abszurd...

2019.08.28. 13:07

Nem is a megcsalás miatt rendezett vérfürdőt Oroson, hanem mert a férfi lekezelően szakított az ő feleségével?

Letartóztatták azt a férfit, aki két napja lelőtte a barátját, majd annak apját Nyíregyházán. A férfi akár életfogytiglant is kaphat, így tartani lehetett attól, hogy megszökik, még a tárgyalás előtt az indoklás szerint ezért volt szükség a kényszerintézkedésre. A férfi azért ölte meg a barátját, mert az csúnyán beszélt a feleségével, akivel egyébként viszonyuk volt – írta meg az Origo.

Nyíregyháza, 2019. augusztus 28. A kettős emberöléssel gyanúsított férfit kísérik a letartóztatásáról döntő tárgyalásra a Nyíregyházi Törvényszék folyosóján Nyíregyházán 2019. augusztus 28-án. A 42 éves nyíregyházi férfi engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával lelőtt két embert a nyírségi megyeszékhelyen.

Fotó: MTI/Balázs Attila

Szürke pólóban és sötét nadrágban érkezett rendőrök gyűrűjében a bíróságra a férfi, aki a gyanú szerint két embert ölt meg hétfőn délután. Az arcát egy papírral takarta el – írta az Origo.

A férfi az Origo egyetlen kérdésére sem válaszolt, pedig célzott kérdésekkel készült a riporter, hiszen korábban megtudták, a kettős gyilkossággal gyanúsított férfi azért ölte meg barátját, mert annak viszonya volt feleségével.

Illetve a történet ennél bonyolultabb,

a viszonyról egy ideje már tudott, azt viszont nem tűrte, hogy a férfi lekezelően szakított a feleségével. Ezeket az információinkat később az ügyészség is megerősítette – írja az Origo.

Amikor a nő elmondta neki, hogy szeretője csúnyán beszélt vele, autóba ült, a férfi házához ment, és azonnal lőtt a távcsöves puskájával már a kocsiból. Aztán a kerítés elől. A második lövés halálos volt.

A meggyilkolt férfi apja ezután futott ki, és mondta a gyilkosnak, hogy: megölted a fiam.

Amikor az apa hátat fordított a gyilkosnak, az újra lőtt, háromszor. A találatok halálosak voltak ebben az esetben is.

Forrás: origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában