Időjárás

2 órája

Több-kevesebb napsütés...

Szon.hu

2499338495

Forrás: illusztráció / shutterstock

Szerda, október 23-a

A köd eltűnését követően változóan felhős égboltot és több-kevesebb napsütést várhatunk. Az északnyugati régióban elszórtan zápor is előfordulhat. Éjszaka a hőmérséklet 0 és 9 fok közé süllyed, míg délutánra 15 és 20 fokig emelkedik.

Szöveges előrejelzés

Csütörtök

A köd, pára és rétegfelhőzet eltűnése után többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Helyenként az északkeleti, keleti szél megélénkül. A hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Szöveges előrejelzés

Péntek

A köd, pára és rétegfelhőzet feloszlása után általában többórás napsütésre számíthatunk, de nyugaton helyenként erősebben felhős maradhat az égbolt. A csapadék továbbra sem valószínű, a keleti és délkeleti szél több helyen élénk lehet. A hőmérséklet 14 és 20 fok között mozog.

Szöveges előrejelzés

Szombat

A köd és rétegfelhőzet megszűnését követően jellemzően derült vagy gyengén felhős időre lehet számítani. Csapadék nem valószínű, a délkeleti, keleti szél több helyen megélénkülhet. Hajnalban 0 és 9 fok, délután 15 és 20 fok közötti hőmérsékletek várhatók.

Forrás: koponyeg.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!