Elnöki pozíció

2024.09.14. 08:14

Nyíregyházi születésű elnöke lett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának.

Papp Zsolt György Újfehértón nőtt fel, jelenleg is gyakorló gazdálkodó.

Tarnavölgyi Gergely

Papp Zsolt György, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új elnöke

Fotó: MW-Archív

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a napokban tartotta országos küldöttgyűlését, ahol megválasztották a kamara új elnökét, miután Győrffy Balázs lemondott a pozíciójáról. A küldöttek egyhangú szavazással Papp Zsolt Györgyöt választották a köztestület elnökévé. Papp Zsolt György a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) Ifjú Gazda Tagozatának elnöke. 1981-ben született Nyíregyházán, Újfehértón nőtt fel, jelenleg is gyakorló gazdálkodó, agrármérnöki diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte. 

Helyettes államtitkár is egyben

Korábban dolgozott élelmiszeripari üzemvezetőként, majd a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál szakreferensként, vezette a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályát. 2020-tól az Agrárminisztérium – előbb vidékfejlesztésért felelős, majd vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős – helyettes államtitkára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában