Ingatlanbazár

2024.07.27. 07:00

Tabula rasa Nyíregyházán

Szon.hu

Nyíregyházán találtunk egy olyan házat, amelynek a történetét Ön kezdheti el megírni, ugyanis még senki nem lakott benne. Tavaly építették, így meg kell tölteni élettel, emlékekkel, és természetesen be is kell rendezni. Az ára nem elrugaszkodott, van benne minden amire szüksége lehet. Ha készen áll a családi legendárium gyártásra, akkor költözzön ide! 

“Nyíregyháza, Borbánya egyik legszebb utcájában eladó 75 m2-s kettő nagy egy fél szobás, nappali+amerikai konyha egy térben, külön fürdőszoba és wc, fűtése egyedi gáz+padlófűtés, új három rétegű üveg műanyag nyílászárós, tartozik hozzá egy 29 m2-s fedett burkolt terasz, 11 m2-s tároló amelyben a pince lejárat is helyezkedik el. Az ingatlan szilikát és tégla falazatú kívülről 15 cm-s szigetelés, új tetőszerkezet mely cseréppel fedett. A 654 m2-s telken térkövezett járda és szép új kerítés található. Az ingatlan azonnal költözhető CSOK. plussz igényelhető, hozzá tartozik a beépített gépesített új konyhabútor az új mosó és szárítógép.

”[...]

 

További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában