Ingatlanbazár

2024.05.18. 07:00

Építsen társasházat, vagy újítsa fel ezt a családi házat

Szon.hu

Forrás: Fotók: ingatlanbazar.hu

Nyíregyháza belvárosában akar élni? Van egy remek lehetőség, amit most vagy kihasznál, vagy átadja másnak ezt a remek lehetőséget. Adott egy 189 négyzetméteres felújításra szomjas ház, amit vagy lerombol és épít helyére egy társasházat, vagy megmenti és olyanná alakítja, amilyenre mindig is vágyott. Nézze meg és döntse el, elég elhivatott e ahhoz, hogy bármelyikbe belevágjon!

“Nyíregyháza megyei jogú város belterületén, a város központjában , az abszolút belvárostól 1 km-re , frekventált helyen , 670 m2-es ,összközműves telken, részben alápincézett, földszintes , téglaépítésű, komfortos, 5 szobás, 189 m2- es , felújítandó családi ház eladó! A burkolatok , falfelületek elhasználódottak, az épületgépészete- és közművezetékei elavultak.

Közvetlen közelében eü-i intézmény, oktatási intézmény, hasonló korú , zártsorú családiházak, ill. újabb építésű társasházi lakások találhatóak.

Burkolat: hagyományos hajópadló homokban, mozaik, PVC

Fűtés: 3 db gázkonvektor , 3 db cserépkályha , gáz fali melegítő a fürdőszobában

Nyílászáró : utcafronton műa. ablakok, a többi helyiségen faablak, fém ablak .

A területen zártsorú beépítési móddal, 40 %-os maximális beépíthetőséggel, 7,5 m megengedett maximális építménymagassággal valósítható meg új épület.

A terület legcélszerűbb használatra : fejlesztési/beruházási terület ,társasház, irodaház, egészségügyi központ…stb. építésre.

Az ingatlan tehermentes, a tulajdoni viszonyok rendezettek.”[...]

 

További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában