Nyíregyháza
2023.10.09. 18:15
A vadászat és a gasztronómia kapcsolata
Szon.hu
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Pincér és Szakács Mester Szakmai Tagozata a vadászat, a turizmus és a gasztronómia kapcsolatáról szervez tanácskozást október 11-én, szerdán 14 órától, az iparkamara nagytermében.
Az érdeklődők egy prezentációt láthatnak a vadászat, a turizmus és a vendéglátás kapcsolatáról – Polonkai Miklós szaktanár, vadgazdálkodási mérnök, Szakács Pál szakoktató, Schnitta Életmű-díjas éttermi mester prezentálásában, bemutatkozik a Dobogó Pincészet bemutatása és a Nativus Vadhúsfeldolgozó termékeinek kóstolására is lehetőség nyílik – tájékoztatta lapunkat a vármegyei kereskedelmi és iparkamara.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre