Celeb

2024.09.10. 09:52

Versenytársával csókolózott Oláh Ibolya

Intim pillanatban kapták őket lencsevégre.

Szon.hu

Szombat este berobbant az ország egyik kedvenc zenés show-műsora, ami idén különleges, új köntösben tért vissza a képernyőkre. A Sztárban Sztár tizedik, All Stars évadjában huszonnégy énekes bújuk egy másik híresség bőrébe és hétről hétre igyekeznek majd elkápráztatni a nézőket és természetesen a négytagú zsűrit - írta a Tények.

A sztárok már órákkal, sőt napokkal a műsor kezdete előtt gőzerővel készültek az estére, a próbák alatt pedig egymással is egyre szorosabb barátságokat szőttek. A kulisszák mögött így mindig kifogástalan a hangulat, erről pedig gyakran közösségi oldalaikon is megosztanak egy-egy kedves, vicces bejegyzést. Ezúttal viszont egy humorosnak szánt, de igencsak intim pillanatba engedte be Trap kapitány követőit, a szabolcsi származású Oláh Ibolyával ugyanis egy régi, ikonikus fotót újra alkotva forró csókban forrtak össze, amit Király Linda kapott lencsevégre.

Gyönyörűen bomba Király Linda barátnénk elkapta a pillanatot, amint Oláh Ibolyával a tavaly óta jól működő kémiánk határait feszegetjük

– írta Instagram-bejegyzésében az előadó.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában