Bulvár

2024.09.07. 08:29

Miló Viki 46 évesen már lemondott arról, hogy valaha gyereke lesz

A világbajnok bokszoló 46 évesen már nem vágyik arra, hogy saját gyerekei legyenek, de a szerelemre nem mond nemet. Miló Viki elmondta, hogy sokáig nagyon bánta, amiért csak a boksszal foglalkozott egész életében. -írta a ripost.

Szon.hu

Miló Viki jól érzi magát szingliként

Forrás: Fotó: Szabolcs László

A mai világban nem meglepő, ha valaki inkább a karrierjére koncentrál és nem jut ideje a családalapításra. Miló Viki ezen embereknek a táborát erősíti, bár vágyik a szerelemre, de mára elengedte a családalapítás utáni vágyát. A világbajnok bokszoló a Tények Pluszban mesélt arról, mit gondol a szingliségéről. 

Az én életemre jellemző az, hogy mindig egyedül vagyok, mindent egyedül kell megcsinálnom. Azt szoktam mindig mondani, hogy 23 évesen külön költöztem a szüleimtől és azóta így élek. 32 éves koromban hagytam abba az ökölvívást, akkor gondoltam arra, hogy mindenről lekéstem. Lekéstem az életről, mert csak a boksszal foglalkoztam egész életemben, azt hittem, hogy itt a világ vége. Tehát ott volt egy pár év, amikor ténylegesen minden zavart

– mesélte Viki, aki azt is elárulta, hogy a társaságot is kerülte, különösen a kisgyermekes barátait.

Miló Viki nem bánja, ha párjának van gyereke

Bár a nehéz időszakon túljutott a bokszoló tisztában van vele, hogy mostmár sokkal nehezebb lenne számára a családalapítás.

„Azt gondolom, hogy a gyerek vállalás az nem lehetséges. 46 éves vagyok, mire megtalálnám a páromat, 50 évesen vagy fölötte, nem hiszem, hogy a szervezetem is képes lenne arra, hogy esetlegesen gyerekem legyen. Én erről lemondtam, arról viszont nem, hogy esetleg a párom elvált és gyermekei vannak” – mesélte Viki, akire még nem talált rá a szerelem, de jelenleg teljesnek érzi az életét, amit a munkája és kutyája tölt ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában