Bulvár

2024.07.24. 07:40

Nem találunk szavakat, megvillantotta a duzzadt ajkakat!

Gáspár Evelin külseje hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években. Győzike lánya 15 év alatt több mint 40 kilótól szabadult meg, a fogyás pedig nagyon jót tett az önbizalmának - írja a Ripost.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / Instagram

Evelin egyre többet járt közösségbe, a bulikon pedig ma már olyan kihívó ruhákban jelenik meg, mint egy szupermodell. A teljes külső átalakulással azonban még így sem maradéktalanul elégedett.

Evelin sosem csinált titkot abból, hogy - a kitartó edzésmunka és a szigorú diéta mellett - külső segítséget vett igénybe a jelenlegi formájához. A fiatal nő még most is bőrfeszesítő kezeléseket kap – amire a nagy fogyás okán megereszkedett bőr miatt volt szüksége – emellett pedig kozmetikai beavatkozásokat is végeznek rajta. A száján talán egy kicsit többet is, mint kellene… Gáspár Evelint a legújabb Instagram-fotóját látva akaratlanul is az jut az olvasó eszébe, hogy a kevesebb talán több lenne. Evelin szája mostanra legalább a négyszeresére nőtt az eredeti ajkaihoz képest.

Forrás: ripost.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában