Bulvár

2024.07.04. 09:58

Kiderült, plasztikáztatott-e Opitz Barbi

Plasztikai sebész elemezte több magyar sztár megváltozott arcát, elmondta, szerinte volt-e műtétjük.

Szon.hu

Egy magyar plasztikai sebész a TikTokon indított videosorozatot, amelyben magyar és külföldi sztárok arcát és testét elemzi olyan szempontból, hogy milyen szépészeti beavatkozásokon eshettek át – vette észre a Bors.

Opitz Barbi követőit sem csak az énekesnő zavaros magánélete foglalkoztatja, de a külseje alapján azt is találgatják, hogy vajon plasztikáztatott-e. "Barbi az elmúlt években nagyon sokat változott, már csak azért is, mert gyerekként ismertük meg, ma már pedig 23 éves. Rengetegen kikezdik, hogy mennyi mindent csináltatott magán, a teste és az arca miatt egyaránt. 

Szerintem a teste természetes, ő alapból homokóra típusú. Az arcán viszont megcsináltatott egy-két dolgot.

Az egyik az ajakfeltöltés, ez nagyon szépen visszakövethető a képeken, interjúkban. A másik, amiben nem vagyok biztos 100%-ig, az az állcsúcstöltés. Azt gondolom, hogy egyszer talán megcsináltatta, de nem rendszeresen. Az interjúkon kevésbé látszik, a képeken annál inkább, úgyhogy lehet, hogy csak filterről van szó" – hangzik a szakértő véleménye. -írta az Origo.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában