Bulvár-celeb

2024.07.06. 19:05

Gyászol Borbás Marcsi

Borbás Marcsi jelentette be a szomorú hírt: elhunyt Hancsik Edit.

MW

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Minden Gasztroangyal rajongó ismerte Hancsik Editet. Szlovéniában, Dobronakon gyakran forogtak Borbás Marcsi műsorának kamerái, ott, ahol Edit is élt férjével és a Hancsik Falusi Turizmus gazdaságukat vezették. A gyönyörű hely, Muravidék a gasztro-ismeretterjesztő sorozattal sokunk szívébe belopta magát, csakúgy, mint József és Edit. A régi idők falusi gasztronómiáját olyan hitelesen adták át, hogy még az is kedvet kapott a disznóvágáshoz, aki világ életében városban élt. Edit a főzés minden csínját-bínját ismerte, amit szívesen osztott meg a nézőkkel. És bár nem vágyott rá, de rengeteg rajongót szerzett magának.

Borbás Marcsi szerint Edit különleges ember volt

Amikor 2019-ben Borbás Marcsi bejelentette, hogy véget ér a Gasztroangyal, nem kellett Edittől sem örökre búcsúzni. Akkor még nem... Ugyanis nem sokkal később a televíziós visszatért a képernyőre a Borbás Marcsi szakácskönyve című műsorával, ahol a nézők újra láthatták a muravidéki asszonyt, ugyanis rendszeresen vendégeskedett a műsorvezetőnél őrségi otthonában - írja a Ripost.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!