Ejha!

2021.11.07. 09:55

„Ha tudtam volna, nem cseréltetem ki az amalgám töméseimet” – ByeAlex ezüst vámpírfogakat csináltatott!

Mint arról korábban beszámoltunk, nemrégiben durván kiakasztotta a rajongóit ByeAlex új, aranyozott fogsorával, azelőtt pedig azon volt felháborodva egy csomó követője, hogy Alex a fekete körömlakkot sem veti meg. ByeAlex ezúttal rátett még egy lapáttal...

Forrás: Instagram

Ezúttal ezüst vámpírfogakat csináltatott magának, a követői nem voltak lenyűgözve...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés

Ha tudtam volna, hogy most ez a divat, eskü nem cseréltettem volna ki az amalgám töméseimet. Majdnem így néztek ki! – írta egy hozzászóló, egy hölgy pedig azt mondta: – Egy helyes pasi rondát csinál magából...

Ezzel lehet enni jó csirkelábat vagy nem? – viccelődött valaki, de olyan is akadt, aki József Attila idézettel támadt: „Hegyes fogakkal mard az ajkam, Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam, Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak, Harapj, harapj, vagy én haraplak.”

Sokan ellened vannak most, mert így nézel ki. Sok személy nem elfogadó. Bár én nehezen tudnék ilyet hordani, de nincs bajom vele – tette hozzá valaki.

Forrás: Instagram

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában