Hajdú-Bihar

2012.06.17. 16:38

A pólósok szurkolója az ország 6 legszebb lánya között

Véget ért a Szépségkirálynő című műsor 2012-es megmérettetése, melynek során három cívisvárosi leányzó is harcba szállt a Miss World, Miss Universe Hungary és Miss Earth Hungary címekkel együtt járó koronák egyikéért – köztük a Debrecen vízilabdacsapatának szurkolójával, Rákosi Annamáriával.

Véget ért a Szépségkirálynő című műsor 2012-es megmérettetése, melynek során három cívisvárosi leányzó is harcba szállt a Miss World, Miss Universe Hungary és Miss Earth Hungary címekkel együtt járó koronák egyikéért – köztük a Debrecen vízilabdacsapatának szurkolójával, Rákosi Annamáriával. Ancsi ugyan mindössze pár ponttal maradt alul a versenyben, vagyis hajszállal csúszott le a harmadik helyről, nincs elkeseredve. Hamarosan egy olyan felkérésnek tehet eleget, amellyel nagy távlatok nyílhatnak meg előtte, emellett pedig alig várja, hogy megkezdődjön az újabb pólós szezon!

 

Milyen volt a verseny, hogy érezted magad?

- Nagyon jól éreztem magamat a versenyen, emellett pedig nagyon sokat tanultam, főként Vujity Tvrtkotól, akivel többször is találkoztunk a felkészítő tábor során. Tvrtko elmondta nekünk többek közt azt, hogy abban az esetben, ha nem kapunk koronát, hogyan értékeljük a versenyt. Neki köszönhetően úgy gondolom, hogy lehet, hogy nem kaptam koronát, van, akinek én ugyanúgy egy „királylány” vagyok – a családomnak és a barátaimnak a legszebb – annak ellenére is, hogy a zsűri pontozása alapján nem sokkal ugyan, de alul maradtam szombaton este.

 

Milyen érzés volt az ország legszebb hat lánya közé bekerülni?

- Nagyon jó érzés, rengeteg pozitív visszajelzést, illetve üzenetet kapok mai napig ismeretlenektől is, hogy én voltam a kedvencük és végig nekem szurkoltak – sőt, a közösségi oldalakon a képek alatt is számtalan hozzászólást olvastam, hogy azt szerették volna, ha a 3-as számú versenyző kerül be a három királynő közé. Sajnos nem így alakult, ám már az is nagy dolog, hogy a debreceni lányok közül egyedül nekem sikerült a legtovább menetelnem, egészen a hat finalista közé, akik közül kihirdették a három legszebbet, a Miss World, Miss Universe Hungary és Miss Earth Hungary cím tulajdonosát.

 

Említetted, hogy sokat tanultál. Hogy érzed, miben vált előnyödre a verseny, miben erősödtél? Mit adott Neked az elmúlt két hét?

- Úgy érzem, hogy komolyabb lettem. Például a táncpróbák során mindenki sokkal fegyelmezettebb lett, és a szépség fogalmát is teljesen átértékeltem, ma már abszolút mást jelent számomra. A táborban ez teljesen szubjektív volt, hiszen a szépség mellett azt is figyelték, hogy ki mennyire értelmes, vagy milyen az alakja a versenyzőnek.

 

Hogy fogadtad az eredményhirdetést? Szerinted jó helyre került a három korona?

- Szerettem volna bekerülni a három lány közé, hiszen mint mindenki, én is a koronáért mentem. Miután csak hatan maradtunk, és mindenki mindössze egy lépésre volt az álmaitól, arra gondoltam, hogy bármikor mondhatják az én számomat is. Akkor, ott, csalódott voltam és kicsit összetörtem, ám egy-két napon belül a rengeteg kedves üzenetnek köszönhetően újból erőre kaptam, s ma már nem vagyok elkeseredve. Tiszteletben tartom a zsűri döntését. Az első két helyezett lánnyal – Cserháti Tamarával és Konkoly Ágival – a legjobb barátnők lettünk a táborban. Ági a szobatársam volt, Tamara pedig minden este átjött hozzánk, és a táncpróbákon is szinte végig így voltunk hárman. Mai napig tartjuk a kapcsolatot, minden nap felhívnak.

 

Hogyan fogadtak itthon? Milyen volt újra hazatérni?

- A családom és a legjobb barátnőim szerveztek nekem egy meglepetés bulit, ahol bizony volt sírás-rívás. Aranyosak voltak, nagyon örült nekem, és a sikeremnek.

 

Nehéz volt visszarázódni a szürke „hétköznapokba”? Mihez kezdesz a jövőben?

- A jövőt illetően egyelőre annyit mondhatok, hogy kaptam egy nagy volumenű felkérést, aminek ha minden igaz, akkor a jövő héten fogok eleget tenni. Hogyha ez összejön, akkor nagyon nagy kapuk nyílhatnak meg előttem, amit természetesen A szépségkirálynő című műsornak köszönhetek. Eközben pedig alig várom, hogy kezdetét vegye a következő pólós idény, és ismét szoríthassak a kedvenc csapatomért! Már hiányzik a mérkőzések miliője, és a Debreceni Sportuszoda lelátójának hangulata.

 

Oláh Andrea

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!