Szpari

2024.05.06. 18:00

Révész Bálint: „Végre eljött a pillanat, a világ legboldogabb embere vagyok”

A Nyíregyháza Spartacus elnöke már a jövőről is beszélt.

Révész Bálint szó szerint és átvitt értelemben is az egekben érezhette magát vasárnap este

Fotó: Gazdag Mihály

Mint ismert, a Nyíregyháza Spartacus vasárnap este 3-1-re legyőzte a Gyirmótot, ezzel kiharcolta a feljutást az NB I-be és már a bajnoki címét is biztossá tette. A sikerek nem jöhettek volna létre a klub elnöke, Révész Bálint nélkül, aki az elmúlt években is kitartóan finanszírozta a csapatot, s az volt az álma, hogy együttese újra az első osztályban futballozhasson. Tavaly még sok szurkoló a távozását követelte, amikor a Szpari osztályozót játszott az NB II-ben maradásért - bebizonyosodott, hogy hiba lett volna, ha akkor elhagyja a klubot.

– Kavarognak bennem az érzések – nyilatkozott a televízió kamerája előtt Révész Bálint a lefújást követően. – Tudtam, hogy meglesz a bajnoki cím, csak nem tudtam, mikor. Végre eljött a pillanat, a világ legboldogabb embere vagyok. Már a szezon elején láttam a tüzet a csapatban. A sportigazgatótól, az edzőn, a szakmai stábon, a játékosokon és a szertároson át a sajtófőnökig, mindenkinek köszönöm, hogy elértük ezt a sikert. Hétfőtől már az NB I-es bajnoksággal foglalkozom. Szeretnénk stabil csapattal, méltóképpen nekivágni az élvonalbeli szereplésnek. Lesz valamennyi változás a keretben, de nem sok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában