Nyíregyháza Spartacus

2024.05.06. 15:37

Szpari: „Ez a város nagyon megérdemelte, hogy első osztályú csapata legyen”

A Nyíregyháza Spartacus három fordulóval az NB II-es bajnokság vége előtt biztosította a bajnoki címét. Tímár Krisztián vezetőedző boldogan nyilatkozott.

Az egyik közönségkedvenc: Tímár Krisztián

Fotó: Gazdag Mihály

– A játékosokban volt drukk és elvárás, szerettük volna lezárni a szezont, az idegességnek tudom be, hogy rengeteg helyzetet kihagytunk a Gyirmót ellen – értékelt a mester a feljutást és bajnoki címet érő győzelmet követően. –Összességében stabilak voltunk, végig nyomtunk. Ez volt az a mérkőzés, amit nem lejátszani kellett, hanem megnyerni. Hogy milyen játékkal, az most mindegy. Egész szezonban óriásit melózott a társaság, végig egyenletesen teljesített, minden dicséretet megérdemelnek a játékosok. Köszönjük a vezetőségnek is, hogy bizalmat szavazott nekünk! Nagyon jó érzés, hogy bajnokok lettünk, fenomenális a hangulat. Eddig is tudtuk, hogy szeretnek minket, de most látszik igazán, ez a város nagyon megérdemelte, hogy első osztályú csapata legyen. Büszkék vagyunk rá, hogy a csapat megnyerte a bajnokságot, és arra is, hogy a szurkolóink így támogattak minket végig.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában