Labdarúgás, Magyar Kupa, Nyíregyháza Spartacus FC

2024.04.24. 19:39

Szpari–Fradi derbi: szakvezetői várakozások

Tímár Krisztián és Dejan Sztankovics felvezetése.

Tímár Krisztián bízik a meglepetés erejében.

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

A története harmincötödik bajnoki címét begyűjtő Ferencváros a másodosztály éllovasával, a Magyar Kupa elődöntőjébe története során először bejutó Nyíregyháza Spartacus FC-vel mérkőzik a kupasorozat ma esti párharcában. A zöld-fehér egylet vezetőedzője szerint kőkemény csata vár rájuk Balmazújvárosban.

– Talán vannak olyanok, akik számára meglepetés, hogy a Nyíregyháza bejutott az elődöntőbe. Az elemzések alapján azonban csak azt tudom mondani, hogy egy nagyon erős csapattal találkozunk, amelynek a játékosai kiváló fizikummal rendelkeznek. Ellenfelünknek nagyon tudatos a játéka mind védekezésben, mind pedig támadásban, így nem lesz egyszerű dolgunk – mondta Dejan Sztankovics, aki eltiltása miatt egyébként nem lehet ott a kispadon. – Készen állunk az összecsapásra, a célunk az, hogy a fináléba kerüljünk. Ahhoz, hogy duplázzunk, s a bajnokság után a Magyar Kupát is megnyerjük, minden erőnkre szükség lesz.

– A hét elején próbáltunk feltöltődni a Vasas elleni rangadó után, keddtől viszont már a Ferencváros elleni mérkőzésre készültünk. Remélem, hogy sikerül meglepetést okoznunk, mert egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Próbáljuk megtalálni a gyenge pontjukat, ami nem egyszerű, de szeretnénk bejutni a Magyar Kupa döntőjébe – mondta a Szpari mestere Tímár Krisztián. – Örülünk annak, hogy telt ház lesz, nyilván ez a Ferencváros vonzerejének és a Szpari jó szereplésének is köszönhető. Egy labdarúgónak mindig jó érzés, ha telt ház előtt játszhat, remélem a játékosoknak ez plusz erőt és motivációt ad majd.

Labdarúgás, Magyar Kupa, elődöntő

Nyíregyháza Spartacus FC–Ferencvárosi TC 
Balmazújváros, Városi Stadion, v.: Bogár (Szert, Becséri), 20.00.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában