Mátészalka

2024.04.26. 07:29

Fuss a Fény városában!

Városi futás szerveznek szombaton Mátészalkán.

Fuss a Fény városában – ezzel a szlogennel várják városi futásra a szalkaiakat április 27-én, szombaton reggel 9 órakor a Szalkai László téren. A kezdeményezéssel a szervezők célja idén is az, hogy felhívják a figyelmet az egészségesebb és mozgásban gazdag életmódra. A mozgás életünk szerves része, szinte minden tevékenységünk nélkülözhetetlen feltétele. A sportolás, testedzés során a vér-áram fokozásával “tápláljuk”, karbantartjuk ezt a fizikai rendszert és elősegítjük, hogy minél tovább működjön egészségesen, ezzel nagymértékben pozitívan befolyásolva életünket.

A városi futás nyomvonala

Ez talán elegendő indok ahhoz, hogy senki ne habozzon tovább, fusson egy jót egyedül, barátokkal, vagy az egész családdal április 27-én Mátészalkán. Fénysebességre viszont most sem lesz szükség a Fény városában: a távot ugyanis le lehet futni, gyalogolni, sőt, akár le is lehet szépen lassan sétálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában