Nyíregyháza

2024.04.25. 10:31

Nagyszabású útfelújítások Nyíregyházán

L. Tóth Lajos

Forrás: nyiregyhaza.hu

A tervezett ütemben halad az Ószőlő, a Fürdő és a Berenát utca felújítása. A kivitelező tájékoztatása szerint a héten az alábbi munkavégzések várhatók:

Ószőlő utca: folytatódik a csapadékcsatorna víznyelő aknák bontása - építése, a kiemelt szegély építése a szelvény szerinti bal oldalt, a meglévő szegélyek fugázása, illetve az ívek és akna kiablakolások kialakítása 25 cm hosszú kiemelt szegélyekből, valamint folyamatos a beton utókezelés is. 

Fürdő utca: folytatódik a kiemelt szegély építése a szelvény szerinti bal oldalt, az előregyártott rácsos folyóka építése, valamint folyamatos a kapubeállók és térköves felületek helyreállítása.

Berenát utca: folytatódik a kiemelt szegély építése, az ívek és akna kiablakolások kialakítása 25 cm hosszú kiemelt szegélyekből, valamint fugázás és beton utókezelés is várható.

Mindhárom út esetében várható szombati munkavégzés (április 27-én) 8:00-16:00 óra között. A forgalom a Berenát és Fürdő utca esetében a munkavégzéssel érintett szakaszon fél sávon haladhat majd. Az Ószőlő utcán pedig továbbra is egyirányúsítás van érvényben a Garibaldi utca felől a Csaló köz irányába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában