Tűz

2024.05.02. 08:52

Ruhák égtek egy társasház erkélyén

Szon.hu

Forrás: Katasztrófavédelem.hu

Ruhák égtek egy kisvárdai, Mártírok útjai társasház egyik második emeleti erkélyén. A helyi hivatásos tűzoltók egy kézi porral oltó tűzoltó készülékkel avatkoztak be, majd átszellőztették a lakást. A társasházat tizenhárom ember hagyta el, akik a beavatkozás után visszatérhettek otthonaikba. Személyi sérülés nem történt. Feltehetően dohányzás miatt keletkezett a kisebb tűz. 

Berendezési tárgyak égtek egy nagyhalászi családi ház egyik szobájában szerdán. Az ibrányi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók egy gyorssugárral oltották el a tüzet, majd egy motoros ventilátorral átszellőztették az ingatlant. A házban senki sem tartózkodott a tűz keletkezésekor, személyi sérülés nem történt. A ház lakhatatlanná vált, így az ott élő két felnőtt és két gyermek elhelyezéséről átmenetileg gondoskodnak. - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában