PR cikk

2020.03.19. 19:06

Nézz várost luxus körülmények között!

Rég voltál Budapesten, vagy csak szeretnéd körbejárni egy csodaszép és tágas limuzinnal? Most bemutatunk egy lehetőséget, amit érdemes megragadni, ha ilyeneket fontolgatsz!

Ma már nem luxus a luxus

A PLS Partylimuzinnak hála, ma már nem kell egy havi vagy éppen több fizetést összespórolni ahhoz, hogy kibéreljünk egy limuzint egy kis utazásra. Míg korábban csak a gazdagabbak engedhették meg maguknak a limuzinbérlés luxusát, addig ma már mindenki számára elérhető. Sőt, a fent említett helyen már 1 órás bérléshez is ajándék behűtött pezsgővel kedveskednek, hogy még kellemesebben teljen az utazás.

Budapest számtalan látnivalója megérdemli, hogy egyszer igazán különleges körülmények között csodáld meg. Egy ilyen utazás során körbejárhatod a várost, ami alatt akár számtalan fényképet is készíthetsz a fővárosról, sőt, a tetőablakban utazva is élvezheted a látványt.

Ha pedig a Chrysler 300C gold glitter limuzint béreled ki, akkor nem csak az ablakon kitekintve élvezheted a kilátást, hanem ha felnézel, akkor is különös csodák tárulhatnak a szemed elé, tekintve, hogy a limuzinnak panoráma teteje van.

Ma már nem csak éjszaka jellemző a limuzin bérlés, hanem nappal is számos alkalommal láthatod ezeket az autókat a belváros forgatagában. Ennek az az oka, hogy már nem csak bulijáratnak használják a limuzinokat, hanem egyre népszerűbbek városnézés, reptéri transzfer, különböző évfordulók megünneplése alkalmából is. Továbbá egyre többen látják úgy, hogy a gyerekek szülinapját is méltó módon ünnepelhetik meg a kis barátaikkal egy limuzinban.

Milyen alkalmakra érdemes limuzint bérelni?

A legnépszerűbb limuzin bérlési indokok persze a legény- és a lánybúcsú, aminek ha a végcélja a LIGET Club vagy a Morrison’s 2, akkor ott egy ingyen belépő vár minden utazóra. Ezen felül persze a különböző születésnapi bulik egyik nagy slágere a limuzinos utazás, amikor is az ünneplő csapat a limuzinba zsúfolva várja néhány lufi és persze pezsgő keretében az ünnepeltet, akinek a meglepetése így garantált.

Egyre többször hallani a szalagavató és a ballagás után is a limuzinos utazást, mint ajándékot, ami egy igazán menő dolog, hiszen ki ne szeretne felvágni egy kicsit az osztálytársak előtt?

Ha pedig gyerekeknek rendelnél limuzint, akkor a sok lufi és a jó hangulat garantált. Ebben az esetben a pezsgő mellőzésre kerül, és a zenék is a gyerekek ízléséhez igazodnak.

Ugye, hogy milyen izgalmas és élményteli lehet egy fővárosi limuzin bérlés? Rengeteg lehetőség és számtalan látnivaló vár, na meg persze egy üveg hideg pezsgő!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában