PR cikk

2020.03.19. 19:04

Mi mindent kell tudni a limuzin bérlésről?

Nem, nem arra gondolunk, hogy luxus-e vagy sem. Mivel ma már közel sem elérhetetlen egy limuzinnal való utazás, így ez a része meg sem fogalmazódott kérdésként. Inkább ismerjük meg a legnépszerűbb szolgáltató feltételeit és azt, hogy mikor bérelnek a legtöbben limuzint!

Nem csak a gazdagoknak

Hála a PLS Partylimuzinnak, ma már tökéletesen elérhető áron bérelhetünk limuzint egy városnézésre vagy épp lánybúcsúra. Ez az országos szinten elérhető szolgáltatás rendkívül könnyen és egyszerűen kivitelezhető, hiszen csak a választott napot, útirányt kell tudunk és persze azt, hogy melyik limuzint szeretnénk a kínálatból. Mivel a limuzin bérlés ma már nem csak este és éjszaka jellemző, így egyre gyakrabban találkozhatunk olyannal, hogy a nappali fényben szelik a belvárost ezek a feltűnő és elegáns járművek.

Limuzint bérelhetünk magunknak, de akár családtagunknak vagy barátunknak is meglepetésből. Sőt, az igazán meglepett arcok csak akkor következnek, amikor az ünnepelt felfedezi, hogy tele van a limo a barátaival, családtagjaival és persze jó sok lufival.

A PLS Partylimuzinnál már egy órás bérléshez is ajándék behűtött pezsgő jár, így garantált a jó hangulat.

A bérlés folyamán körültekintőnek kell lenni, mivel a jármű állapotáért nem a sofőr felel, hanem az, aki bérli a limuzint. Sőt, a sofőr, ha olyan magatartást észlel, ami nem megfelelő, akkor bármikor megszakíthatja az utazást, és a későbbiekben eljárást kezdeményezhet. Jobb, ha mindenki tudja, hogy ha ilyen fordul elő, akkor a bérleti díj nem jár vissza.

Milyen alkalmakra bérelhetünk limuzint?

Alapvetően bármilyenre, mégis vannak olyan helyzetek, amik szinte követelik, hogy limuzinnal történjen az utazás. Nem meglepő módon ilyenek az esküvők és a lánybúcsúk.

Hiszen milyen sikkes egy csodaszép, hosszú és tágas limuzinból kiszállni a szertartás helyszíne előtt a nagy, hófehér ruhában, miközben a násznép ámul és bámul. Ha pedig kreatív fotózásra kerül a sor, akkor dekoratív hátteret és kelléket szolgáltat hozzá a limuzin.

Lánybúcsú készül? Semmi akadálya, csak el ne felejtsétek a legfontosabbat, mégpedig a limuzint! Igazi bulijárat lesz, főleg, ha a végcél a Liget Club vagy a Morrison’s 2, mivel ezekben ingyen beugró és welcome shot várja az érkezőket!

Érkezik egy fontos üzleti partner? Érkezz érte limuzinnal a reptérre! Figyelmes és nagyvonalú gesztus, és biztosan sikerül elbűvölni! Útközben a szállodába még egy kis városnézés is beleférhet, hiszen ez is egy roppant népszerű indok a limuzin bérlésre!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában